J.J. Lakkapää AB (K-Rauta)

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva järnhandelsverksamhet inklusive försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Luleå så är J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Luleå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Luleå och i Norrbottens län. Redan 2000-09-11 så skapades J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) och verksamheten är har F-skattsedel J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) har haft det sedan 2001-01-29.

J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556596-3724 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Luleå.

Just nu är J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) så går det att nå dem via telefon på 0920-233200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom J.J. Lakkapää AB (K-Rauta) är Soini, Pekka Antero som är född 1950 och har titeln Extern VD, Lakkapää, Jukka Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lakkapää, Juha Kaarlo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundholm, Erik Alexander som är född 1944 och har titeln Delgivningsbar person, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Erkheikki, Conny Olof som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .